Pikkutreeniä Haminassa

Aamulla ajeltiin tyttöjen kanssa Kotka/Hamina-seudulle näyttelytreenailemaan Heljän, Tiinan ja Jounin kanssa. Mukana olivat koirista Amoksen lisäksi vaimokkeensa Helmi sekä lapset Kuisma, Veeti ja Lilli. Lillin kävimme hakemassa menomatkalla Karhulasta ja voi mikä ihana neito siitä onkaan kasvanut! Siis niin hurmaava luonne että olin ihan myyty. Lilli lähti häntä heiluen matkaamme ja reippaasti mutta rauhallisesti kohtasi niin velipuolensa kuin Helminkin. Se on todella tasapainoisen oloinen pieni narttu, joka on tällä hetkellä hieman tukevassa kunnossa mutta siitä huolimatta nätti kuin mikä.

Treenit pidettiin Haminassa Tallinmäellä ja lähinnä tarkoitus oli harkata pikkuisia tulevia näyttelyitä silmälläpitäen. Lillin olen ilmoittanut Haminan näyttelyyn ja vielä jäi harjoiteltavaa kotiläksyksikin. Lillin sijoitusvanhemmat eivät matkan vuoksi päässeet paikalle mutta täytyy sanoa että ovat tehneet hienoa työtä Lillin kanssa, niin hyväkäytöksinen se on! Tässä Heljän ottamia kuvia tämän päivän treeneistä:

lilli2

Lilli

veetiVeeti

kuismaKuisma

amos2Amos

amospaa

Amos

lillipaa

Lilli

Kaikki kuvat Heljä Kämäräinen

Mainokset
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Kommentit

 • Tiina  On 18/04/2009 at 20:04

  Tosi nätti tuo Lilli!

 • Tiina & Kuisma  On 19/04/2009 at 03:49

  Yllättävän hyvän on Kuismasta löytänyt sarjasta huonoja 😉 Harvassa kuvassa oli kaikki neljä jalkaa edes samaan aikaan maassa! Meidän pihalla Kuismalle ja Veetille tuli sanomista, yllätys! Mutta hyviä kuvia Heljä siitä huolimatta sai pojista. Nyt päätin ottaa tuota seisomista ruokaa odotellessa ja toistan seiso sanaa samalla oikein mantrana, hieman hämmentynyt ilme pienellä kun on tottunut jo istumaan tai makaamaan. Mutta veikkaan että tuo on se tehokkain tapa saada seisomaan paikallaan Kuisman kanssa. RUOKA ON JUMALA!! Oli kiva tavata ihan livenä sinuakin, toivottavasti nähdään joskus uudestaankin!

 • Kaisa  On 19/04/2009 at 09:49

  Ai kun on upean näköisiä koiria… aah ne ovatkin tietenkin sukulaisia ;).

  Pitäs kyllä Aidankin kanssa reenailla, jotenkin oon ton kanssa löysäilly…. Tars kans toi seisominen opettaa ruuan kanssa. Taidan tästä innostuneena aloittaa tänään.

  Onneks meil o Turus näyttelyreenit parin viikon päästä. Pääsee Jordankan kanssa ihmettelemään pöydällä oloa… mikäli se ei ole sitä kotona salaa jo reenannut.

  Kuisma näyttää kuvassa ihan Helmiltä, Wau. Lilli on kyllä tsäpäkän näköinen tytteli. Veeti näyttää ihan Aidalta, eli tosi upealta! Ihana nähdä kuvia sisaruksista (täysistä sekä puolikkaista). Kyllä on Amoksella hyvännäköisiä jälkeläisiä! niin ja Helmellä ja Mangolla kans 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: